top of page
werkgebieden voor asbest sanering

Werkgebied voor sanering en sloopwerken

Actief in heel Nederland

Het verwijderen van asbest is geen gemakkelijke klus, er komt veel bij kijken. Van het regelen van een asbestinventarisatie tot het aanvragen van een sloopmelding en de daadwerkelijke verwijdering. Ook sloopwerken zijn projecten die professioneel en veilig moeten worden uitgevoerd. Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op Asbest Sanering Eemnes  b.v.. Wij garanderen dat onze professionals uw project tot een goed einde brengen. Wij beperken ons niet tot onze eigen regio, maar zijn over heel Nederland werkzaam.

Ons werkgebied

Asbest Sanering Eemnes is gevestigd in Huizen. Ons standaard werkgebied is de driehoek tussen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Hilversum, Utrecht en Amersfoort maar we doen ook werken in heel Nederland. Heeft u vragen over asbest, wilt u een pand laten slopen of wilt u simpelweg meer informatie over onze werkzaamheden? U kunt ons telefonisch bereiken, een bericht sturen via e-mail of het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Wilt u weer vrijuit ademen?

Kies dan voor de professionals van Asbest Sanering Eemnes b.v.!

Asbestsanering

Voor advies, asbestinventarisaties en de sanering van asbest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met het krijgen van de juiste sloopmelding en bieden advies over alles wat met (het verwijderen van) asbest te maken heeft. Veiligheid staat bij ons bovenaan, veiligheid voor u en voor ons personeel tijdens het saneren. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en de overheid.

 

Ons personeel wordt volgens een strenge selectieprocedure aangenomen. Ook zorgen wij voor regelmatige bijscholing, zodat wij kunnen werken volgens de laatste inzichten en technieken. Door de jarenlange ervaring in verschillende werkzaamheden kunnen wij voor iedere klus de oplossing met het beste resultaat bedenken en uitvoeren.

Asbest Sanering Eemnes

Sloopwerken

Naast onze ervaring met sanering kunt u ons in de regio en heel Nederland ook inschakelen voor sloopwerken. Het slopen van een pand is een behoorlijk karwei dat zorgvuldig moet worden aangepakt. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en dragen zorg voor het hele proces, van de planning tot en met de verwerking van het sloopafval, en dat in heel Nederland.

asbest vezels

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze uitgebreide ervaring in asbestsanering en sloopwerken.

Onze professionals zorgen voor een veilige en efficiënte uitvoering van uw project. Bel ons nu en laat ons uw zorgen wegnemen.

bottom of page