top of page
sloopwerken

Ook voor volledige sloopwerken

Naast asbestinventarisaties en het verwijderen van asbest, kunnen wij ook worden ingeschakeld voor volledige sloopprojecten. Met onze jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw sloopwerk secuur, efficiënt en milieubewust wordt uitgevoerd door onze vakmensen. Hieronder leest u welke sloopwerken A.S.E. aanbiedt. Wij saneren asbest en verrichten sloopwerken in de volgende regio's, maar opereren op aanvraag ook landelijk:

gevaarlijke asbest dak

Totaalsloop

Het slopen van een compleet pand is een kunst op zich, zeker als er instortingsgevaar bestaat. Daarom is het belangrijk dat dit werk door ervaren professionals wordt uitgevoerd. Voor de sloop van volledige panden nemen wij het gehele project in handen, van planning, logistiek en veiligheid tot uitvoering en afvalverwerking.

Grondwerk

Ons materieel is geschikt om tijdens onze sloopwerkzaamheden ook kleinschalig grondwerk te verrichten. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Renovatiesloop

Moeten er panden worden gestript als voorbereiding op grootste grote renovatiewerkzaamheden? Wij voeren deze werkzaamheden snel en efficiënt uit, met de grote zorg voor veiligheid en duurzaamheid. Zo zorgen wij ervoor dat er bijvoorbeeld geen grondverontreiniging ontstaat als gevolg van de sloopwerkzaamheden en kunt u met een schone lei aan uw renovatiewerkzaamheden beginnen.

Beton-, steen- en asfaltwerkzaamheden

Beton is geweldig, totdat het in de weg staat. Wij beschikken over zware, professionele apparatuur om door middel van onder meer betonboringen al uw beton, steen en asfalt te slopen en af te voeren. Geen project is voor ons te groot!

Duurzaamheid:
geen onnodige verontreiniging 

Duurzame werkzaamheden zorgen niet alleen voor de natuur,

maar voorkomen ook kostbare aangelegenheden, zoals onnodige grondsanering. Doordat wij altijd zeer secuur te werk gaan en elk sloopproject professioneel plannen, zorgen wij ervoor dat er geen onnodige verontreiniging van de locatie plaatsvindt. Bovendien zorgen wij ervoor dat al het afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt. Neem voor meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven vandaag nog contact op!

BCC en naastgelegen dansschool Hoofdstraat te Hoogeveen

BCC en naastgelegen dansschool Hoofdstraat te Hoogeveen

Video afspelen

Benieuwd naar onze sloop- of asbestprojecten?

In de ruim afgelopen 20 jaar hebben we veel sloop- en asbestprojecten succesvol afgerond. Benieuwd welke projecten dit zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035 531 23 34.