Ook voor volledige sloopwerken uit Huizen

Neem contact op

Naast alleen het verwijderen van asbest, kan Asbest Sanering Eemnes ook worden ingeschakeld voor volledige sloopprojecten. Met onze jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw sloopwerk secuur, efficiënt en milieubewust wordt uitgevoerd door onze vakmensen. Onze dienstverlening voor sloopwerk bestaat onder meer uit:


Totaalsloop

Het slopen van een compleet pand is een kunst op zich, zeker als er instortingsgevaar bestaat. Daarom is het belangrijk dat dit werk door ervaren professionals wordt uitgevoerd. Voor de sloop van volledige panden nemen wij het gehele project in handen, van planning, logistiek en veiligheid tot uitvoering en afvalverwerking.

Renovatiesloop

Moeten er panden worden gestript als voorbereiding op grootste renovatiewerkzaamheden? Asbest Sanering Eemnes voert deze werkzaamheden snel en efficiënt uit, met de grootste zorg voor veiligheid en duurzaamheid. Zo zorgen wij ervoor dat er bijvoorbeeld geen grondverontreiniging ontstaat als gevolg van de sloopwerkzaamheden en kunt u met een schone lei aan uw renovatiewerkzaamheden beginnen.


Beton-, steen- en asfaltwerkzaamheden

Beton is geweldig, totdat het in de weg staat. Asbest Sanering Eemnes beschikt over zware, professionele apparatuur om door middel van onder meer betonboringen al uw beton, steen en asfalt te slopen en af te voeren. Geen project is voor ons te groot!

Grondwerk

Ons materieel is geschikt om tijdens onze sloopwerkzaamheden ook kleinschalig grondwerk te verrichten, zoals het aanleggen van kabelgoten ten behoeve van een renovatieproject. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Duurzaamheid

Duurzame werkzaamheden zorgen niet alleen voor de natuur, maar voorkomen ook kostbare aangelegenheden, zoals onnodige grondsanering. Doordat wij altijd zeer secuur te werk gaan en elk sloopproject professioneel plannen, zorgen wij ervoor dat er geen onnodige verontreiniging van de locatie plaatsvindt. Bovendien zorgen wij ervoor dat al het afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt. Neem voor meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven vandaag nog contact op!

Neem contact op met A.S.E.

Asbest Sanering Eemnes

Nijverheidsweg 17

1271 EA Huizen

 

KVK: 55537529

 

Contactgegevens

T: 035 - 531 23 34

@: info@a-s-e.nl


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten