Uw expert in asbest verwijderen uit Huizen

Neem contact op

In de jaren dat wij werkzaam zijn als asbestsaneringsbedrijf heeft A.S.E. veel ervaring opgedaan met betrekking tot het verwijderen, inventariseren en adviseren van en over asbest over heel Nederland. Dit wordt helder geïllustreerd door de vele verschillende projecten die wij voor particulieren, de overheid, gemeente en bedrijven hebben uitgevoerd. Veel van onze klanten weten A.S.E. dan ook te vinden als er een snelle en noodzakelijke ingreep is geboden. Ook met betrekking tot onze adviserende rol zijn wij in veel gevallen de aangewezen partij. Het veilig omgaan met en het verwijderen van asbest zijn onze primaire activiteiten en wij kunnen u dan ook garanderen dat alles conform de huidige wetgeving en afspraken gebeurt.


In sommige gevallen is de situatie ingewikkeld. Ons asbestsaneringsbedrijf biedt u in deze gevallen een helder advies en kan, door uw situatie vakkundig en deskundig te inventariseren, een effectief behandelplan leveren. Doordat wij de ervaring en de kennis in huis hebben, kunnen wij iedere situatie zodanig inschatten dat wij u de beste mogelijkheid geven, volledig gebaseerd op uw situatie en problematiek. Deze werkwijze wordt zeer op prijs gesteld en wij zijn over heel Nederland beschikbaar.


De heersende mening is dat voor het saneren van asbest torenhoge kosten worden berekend. Dit is echter niet altijd het geval. Wij raden u dan ook aan om u eerst goed te laten adviseren en te informeren over de ernst van de situatie, zodat u zelf de keuze hebt welke aanpak voor u het beste is. Door deze heldere communicatie zal blijken dat asbest verwijderen geen onredelijk hoge kosten met zich meebrengt. Neemt u voor meer informatie hierover vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met A.S.E.

Asbest Sanering Eemnes

Nijverheidsweg 17

1271 EA Huizen

 

KVK: 55537529

 

Contactgegevens

T: 035 - 531 23 34

@: info@a-s-e.nl


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten