top of page
asbest sanering A.S.E.

Asbest verwijderen in Den Haag

En omstreken

Voor wie verwijdert A.S.E. asbest?

Als u asbest wilt laten verwijderen in Den Haag kunt u terecht bij A.S.E. (Asbestsaneringsbedrijf Eemnes). Wij saneren asbest vakkundig en veilig voor grotere overheidsinstanties en bedrijven, maar ook op particuliere basis. Dankzij onze bijscholing aan opleidingen gerelateerd aan asbest en asbest verwijderen, hebben wij de expertise. Ons bedrijf beschikt over de nodige certificaten en inmiddels hebben we bij A.S.E. al 20 jaar ervaring. Wij nemen alles van u uit handen, zowel het asbest verwijderen als het asbest afvoeren en storten in Den Haag.

Wanneer moet ik asbest laten verwijderen? 

Wanneer er asbest aanwezig is in een pand, zal er asbest gesaneerd moeten worden. Er zijn verschillende soorten asbest. Asbest in Den Haag werd toegepast in gebouwen in verband met de positieve eigenschappen, zoals de isolatiewaarde en slijtvastheid. In verband met de gezondheidsrisico’s is het tegenwoordig verboden om asbest toe te passen. Door het inademen van veel losse asbestvezels loop je een groot gezondheidsrisico. Dit is vaak het geval bij losgebonden asbest, want hierbij zit het asbest niet vast in het materiaal. Deze losse asbestvezels dwarrelen dan rond in de lucht. Voordat er asbest in Den Haag verwijderd wordt, vindt er een asbestinventarisatie plaats.

Als u in een pand woont of werkt dat is gebouwd vóór 1994 en u werkzaamheden wilt laten plaatsvinden, is een asbestinventarisatie verplicht. Als er asbest aanwezig is in uw gebouw, loopt u namelijk groot gevaar bij beschadiging van dit asbest. Vooral bij het beschadigen van hechtgebonden asbest komt ernstige gezondheidsrisico’s kijken. Voordat we beginnen met het verwijderen van asbest in Den Haag, onderzoeken we in welke mate het voorkomt.

asbest dakplaat vakkundig verwijderen

Wordt A.S.E. jouw partner in asbestverwijdering in Den Haag?

Tussen alle asbestsaneringsbedrijven in Den Haag en omstreken, is het moeilijk om de juiste partij voor uw asbestsaneringsklus te vinden. Bij A.S.E. bent in u in ieder geval verzekert van vakkundigheid, expertise en veiligheid.

ASE beschikt over alle nodige certificaten

Bij Asbestsaneringsbedrijf Eemnes zijn we gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van de Procescertificaten Asbestverwijdering en Asbestinventarisatie. Dit houdt in dat wij op een deskundige manier het asbest in Den Haag inventariseren en verwijderen. Als u te maken heeft met asbest in Den Haag, is het belangrijk dat u dit door een professional laat verwijderen. U bent er bij ons van gegarandeerd dat we altijd de beste service leveren. Periodiek krijgen wij een beoordeling en ook scholen we ons bij. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste en beste technieken met betrekking tot asbestinventarisatie en asbestsanering. Zo kunnen we voor iedereen met asbest in Den Haag een veilige en asbestvrije omgeving creëren.

Veiligheid staat bij ASE hoog in het vaandel

Veiligheid staat op de eerste plek bij het verwijderen van asbest in Den Haag. Daarom dragen wij beschermende kleding en schermen we onze werkplek af. Ook het vervoeren en storten van het asbest in Den Haag doen wij op een vakkundige manier. Indien dit niet goed gedaan wordt, kunnen er losse asbestvezels vrijkomen en lopen andere mensen ook risico op bijvoorbeeld longkanker. Om dit te voorkomen kunt u voorzorgsmaatregelen nemen, zoals het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie door een gecertificeerd bedrijf. Het soort asbest en de hoeveelheid asbest in Den Haag wordt hiermee onderzocht. Vervolgens plannen we de sanering in en na het saneren voeren we het asbest in Den Haag af. Dit storten wij bij een speciale stortplaats in Den Haag. Hierdoor loopt u geen gezondheidsrisico’s tijdens het saneringsproces.

Jarenlange ervaring en kundigheid, ook in Den Haag

Bij aanwezigheid van asbest in Den Haag is het verstandig om een professioneel en gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf zoals A.S.E. in te schakelen. Wij bezitten over de certificaten die nodig zijn om asbest in Den Haag te verwijderen. Daarnaast scholen we ons bij over asbest in Den Haag, zodat we altijd op de beste manier te werk kunnen gaan. Bovendien werken we al 20 jaar als asbestsaneringsbedrijf en hebben we in die tijd veel mensen te hulp kunnen schieten. Hierbij vinden we efficiëntie en veiligheid erg belangrijk. Uiteindelijk is niet iedere situatie hetzelfde, dit betekent ook dat we niet bij iedere situatie op dezelfde manier te werk gaan. Met het oog op uw veiligheid stellen we een plan op, dat we vervolgens zorgvuldig bij u uitvoeren.

Waar in Den Haag verwijdert ASE asbest?

Woont u in de buurt van Den Haag en wilt u asbest laten verwijderen? Wij zijn werkzaam in onder andere de volgende gebieden:

Staat uw woongebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

We zijn namelijk in nog meer gebieden in en rond Den Haag in te schakelen voor asbest verwijderen.

Schilderswijk

Loosduinen

Scheveningen

Escamp

Mariahoeve

Vogelwijk

Laak

Zorgvliet

Regentessekwartier

FAQ over het verwijderen van asbest in Den Haag

 • Is het verwijderen van asbest verplicht?
  Nee, het verwijderen van asbest is niet verplicht, mits het beschadigd is of u gaat (ver)bouwen. Wel kan uw gemeente u verplichten tot het saneren van asbest, wanneer de situatie te gevaarlijk is. Ook als u niet verplicht bent, is het verstandig om asbest te laten verwijderen. Aan asbest zitten namelijk veel gezondheidsrisico’s verbonden. Bij het veelvuldig inademen van losse asbestvezels, wordt het risico op ernstige gezondheidsklachten groter. Door asbest te saneren, is dat risico op gezondheidsklachten door asbest er niet meer.
 • Kan ik een subsidie krijgen voor het verwijderen van asbest?
  Helaas wordt er geen subsidie beschikbaar gesteld voor het verwijderen van asbest. Voorheen had de overheid hier een subsidieregeling voor het saneren van asbesthoudende golfplaten, maar deze is op dit moment niet meer beschikbaar. In sommige gevallen is het mogelijk om een lening aan te vragen, hiervoor zult u contact op moeten nemen met uw gemeente.
 • Wat zijn de kosten van asbest saneren?
  De kosten van asbest saneren verschillen per situatie. Daarom maken we altijd vrijblijvend een offerte op maat, zodat u weet wat u kunt verwachten qua prijzen. Een voorbeeld van een prijsberekening: voor een asbestinventarisatie (visueel onderzoek) bij een oppervlak tot 150 vierkante meter, betaalt u 275 euro. Dit is exclusief btw en inclusief een materiaalmonster. Bij het berekenen van de kosten, houden we rekening met verschillende factoren, zoals de hoeveelheid asbest en het soort asbest. Benieuwd wat de kosten zijn voor het saneren van asbest van uw project? Neem direct contact op!
 • ASE asbest sanering: voor wie?
  Iedereen kan asbest laten saneren. Er kan namelijk asbest voorkomen in allerlei verschillende materialen. Asbest werd tot 1994 toegepast bij de bouw van panden. De stof was destijds zeer goedkoop, en had uitermate positieve eigenschappen. Zo was het erg sterk, werkte het isolerend en was het bestand tegen slijtage. Zowel in de agrarische sector als in bedrijfspanden en de woningbouw is asbest te vinden. Daarom kan iedereen contact opnemen met ons asbestsaneringsbedrijf.
 • A.S.E. asbest saneren: in welke gebieden?
  Ons asbestsaneringsbedrijf bevindt zich in Huizen en is voornamelijk werkzaam in Noord-Holland (o.a. Amsterdam & Hilversum), Zuid-Holland (o.a. Rotterdam & Den Haag) en Utrecht (o.a. plaats Utrecht, Amersfoort). Ook als u ergens anders in Nederland woont of werkt, kunt u contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden.
bottom of page