top of page
asbest sanering A.S.E.

Asbest verwijderen in regio Hilversum

Hilversum, zo laat u asbest verwijderen

Ook voor de Hilversummers staat Asbest Sanering Eemnes (A.S.E.) klaar wanneer het gaat over veilig en professioneel asbest verwijderen, controleren en inventariseren. Hieronder leest u welke diensten wij u kunnen aanbieden, apart of in een handig totaalpakket. Het complete asbestverwijderingsbedrijf, dat is A.S.E. 

Asbest sanering regio Hilversum

Asbestverwijdering is onze corebusiness. Wilt u uw asbestprobleem grondig en correct aanpakken, dan komt daar heel wat (technische) knowhow bij kijken. Die professionele kennis kunnen wij u leveren. Van begin tot eind staan wij u bij. Van inventarisatie over het aanvragen van de sloopmelding tot de daadwerkelijke asbest sanering. Wij werken veilig, op maat van de afspraken en volgens de normen van de geldende wetgevingen. 

Asbest inventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen, dan heeft u eerst een asbestinventarisatierapport nodig. Dit rapport moet uw aanvraag voor een sloopmelding vergezellen en vermeldt onder andere waar het asbest zich bevindt, in welke hoeveelheid, van welk type en in welke risicoklasse de sanering moet worden uitgevoerd. Wilt u een veilige en wettige asbestinventarisatie laten uitvoeren, dan kan A.S.E. u bijstaan.

Asbest advies

Naast asbestverwijdering en inventarisatie kunt u bij ons ook gewoon terecht voor professioneel advies met betrekking tot alle mogelijke asbest gerelateerde vraagstukken. Aangezien onze diensten erop gericht zijn om onze klanten probleemloos door het volledige proces van asbestsanering te leiden; hebben wij heel wat specifieke, technische en praktische ervaring op in dit vakgebied opgebouwd. Aarzel dus niet wanneer u kampt met een asbestprobleem in de regio Hilversum: neem contact op en maak gebruik van ons deskundig, professioneel advies. Of het nu gaat om kleine of grote projecten van bedrijven of particulieren: samen vinden we gegarandeerd een passende, veilige en blijvende oplossing.

bottom of page