Vakkundig asbest verwijderen in Utrecht e.o.

Asbest is niet goed voor de volksgezondheid en kan ernstige ziektes veroorzaken. Het verwijderen van asbest in Utrecht is een gevaarlijke en specialistische klus en laat u daarom over aan professional. Het weghalen van asbest dient namelijk op een correcte wijze te gebeuren. Is dit niet het geval, dan riskeert u een fikse boete van de overheid. Daarom doet u een beroep op de expertise van A.S.E. Asbest Sanering Eemnes.

A.S.E. Asbest Sanering Eemnes: betrouwbaar asbestsaneringsbedrijf

Zit er asbest in uw dakbedekking en wilt u dit op professionele wijze laten weghalen? A.S.E. Asbest Sanering Eemnes is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en start met asbestinventarisatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van de aanwezige asbest. Wij werken in opdracht van zowel particulieren als bedrijven en zijn tevens gecertificeerd conform het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering.

Asbest laten verwijderen in Utrecht? Neem direct contact met ons op

Een professioneel asbestsaneringsbedrijf inschakelen voor het laten verwijderen van asbest? Wij voorzien u graag van advies en regelen de juiste vergunning(en) voordat we van start gaan. Secure en veilige asbestverwijdering in uw woon- of werkplaats is bij ons in goede handen. Neem daarom direct contact met ons op via 035-5312334 of stuur een e-mail naar info@a-s-e.nl. Hierdoor geeft u optimaal vorm aan een veilige woon- en werkomgeving.

Asbest Sanering Eemnes           

Nijverheidsweg 17                        

1271 EA Huizen                            


KVK: 55537529


Utrecht

Amersfoort

Amsterdam

Contactgegevens

T: 035 - 531 23 34

@: info@a-s-e.nl


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten