Asbest verwijderen in Amsterdam en omstreken


Asbest; een mineraal dat al door de Romeinen werd gebruikt als brandwerend materiaal. Sinds 1945 tot ongeveer het einde van de jaren tachtig werd asbest in kantoren, woningen, installaties en meer gebruikt dankzij zijn isolerende en brandwerende eigenschappen. Echter - zo bleek later - kan asbest voor een mens ook gevaarlijk zijn. De kleinste vezels zijn schadelijk voor de longen. Daarom moet het verwijderen van asbest zorgvuldig gebeuren. U kunt daarom uw asbest laten verwijderen door ASE Asbest Sanering Eemnes, in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en alles wat er tussen zit.


Asbestsaneringsbedrijf uit Eemnes


ASE Asbest Sanering Eemnes bestaat sinds december 2001. Oprichters Rob en Anita zijn het bedrijf uit een behoefte voor een betere asbestsanering gestart. Inmiddels hebben zij voor particulieren en bedrijven heel wat asbest op een goede wijze verwijderd. ASE Asbest Sanering Eemnes begon in 2001 in Eemnes en deed naast het saneren van asbest ook diverse sloopwerken.+


Gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf

Omdat er met delicate stoffen worden gewerkt, moet ieder asbestsaneringsbedrijf in Nederlandgecertificeerd zijn. Uiteraard zijn wij dat volgens de richtlijnen van de bijlage XIIIa van deArbeidsomstandighedenregeling. We worden periodiek beoordeeld, zodat we altijd aan de hoogste eisen voldoen.


Neem contact op voor asbestverwijdering Amsterdam


Heeft u nog asbest in uw pand? Laat dit dan vakkundig beoordelen en vervolgens verwijderen door ASE Asbest Sanering Eemnes. Voor asbestverwijdering nabij Amsterdam en andere grote steden hoeft u enkel contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen of maken meteen een afspraak met u om de asbestverwijdering te komen beoordelen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een offerte voor asbest laten verwijderen rondom Amsterdam.

Asbest Sanering Eemnes           

Nijverheidsweg 17                        

1271 EA Huizen                            


KVK: 55537529


Utrecht

Amersfoort

Amsterdam

Contactgegevens

T: 035 - 531 23 34

@: info@a-s-e.nl


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten