Betrouwbaar asbest adviesbureau uit Huizen, maar in heel Nederland beschikbaar!

Neem contact op

 

Asbestsanering

Bij het verwijderen van asbest komt behoorlijk wat kijken. Zo dient er onder andere een asbestinventarisatie te worden uitgevoerd en een omgevingsvergunning te worden aangevraagd. Ook hiervoor kunt u bij A.S.E. terecht. Wij kunnen u het gehele traject van asbestverwijdering uit handen nemen. Van A tot Z, veilig en conform de afspraken en huidige wetgeving. Laat ons uw asbestproblemen uit handen nemen. Alle asbestsaneringswerkzaamheden worden door ons professionele en vakbekwame team, conform Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering, uitgevoerd.

 

Advies

De diensten die wij bieden zijn er om onze klanten van begin tot eind te helpen met het verkrijgen van de juiste vergunning en hen bij te staan in het gehele traject met betrekking tot de asbestsanering. Wij bieden deskundig advies aan onze klanten over heel Nederland, wanneer het om asbestverwante kwesties gaat. Verder bieden wij helder advies aan iedereen met beperkte ervaring over de risico’s die met asbest bevattende materialen gepaard gaan. A.S.E. biedt advies voor grote en kleine projecten, aan particulieren en bedrijven. Iedereen krijgt dezelfde aandacht en professionele hulp. Wilt u meer weten over ons asbestadvies? Neemt u dan contact met ons op.

 

Verzorgen van inventarisaties

Voordat er asbest verwijderd mag worden, moet er eerst altijd een omgevingsvergunning aangevraagd worden bij de gemeente in kwestie. Deze dient vergezeld te gaan van een asbestinventarisatierapport. In het inventarisatierapport wordt vermeld waar het asbest zich bevindt, wat de hoeveelheden zijn, wat voor soort asbest het is en in welke risicoklasse de sanering wordt ingedeeld. Wilt u een dergelijk rapport laten opstellen? Dan is A.S.E. uw partner bij uitstek. De uitvoering van dit rapport geschiedt geheel conform Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

De garanties van ons bedrijf

Bij het saneren van het asbest is het belangrijk dat er duidelijke veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Het professionele personeel van ons bedrijf heeft de doelgerichte knowhow om u te allen tijde van de best mogelijke dienstverlening te voorzien. Veiligheid is het primaire uitgangspunt voor u en voor onze medewerkers. 

 

Veiligheid

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, maar veiligheid staat bij A.S.E. absoluut bovenaan. Veiligheid bij het verwijderen en veiligheid bij het adviseren over de te nemen stappen of het achterwege laten van eventuele stappen. Asbest kan voor veel gevaar zorgen als er niets aan wordt gedaan. A.S.E. helpt u graag met alles wat met asbest en de verwerking ervan te maken heeft.

 

Professioneel personeel

Zonder professioneel personeel dat snel en vakkundig kan inspelen op iedere gegeven situatie kan ons bedrijf weinig uitrichten. Wij garanderen u dan ook dat wij ons personeel volgens strenge selectie-eisen aannemen. Daarnaast voorzien wij ons personeel van periodieke bijscholing, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste materialen en laatste technieken.


Doelgerichte kennis

Iedere situatie is anders. Door het toepassen van onze doelgerichte kennis kunnen wij snel en met het beste resultaat inspelen op iedere situatie. Zoals wij aangaven, volgt ons personeel periodieke opfris- en nascholingstrajecten om deze kennis accuraat en up-to-date te houden. Gun uzelf het beste in asbestverwijdering en neem contact met ons op. Ons bedrijf staat altijd voor u klaar.

Neem contact op met A.S.E.

Algemene Voorwaarden

Meer informatie? Bekijk onze Algemene Voorwaarden


onze diensten

Asbest Sanering Eemnes

Nijverheidsweg 17

1271 EA Huizen

 

KVK: 55537529

 

Contactgegevens

T: 035 - 531 23 34

@: info@a-s-e.nl


Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten